Bedrijvenbijeenkomst Elfwegentocht op 1 december


In 2018 gaan de Freonen fan Fossylfrij Fryslân in het kader van het culturele hoofdstad project Fossylfrij Fryslân samen met de Friese studenten iets organiseren dat nog nooit eerder op de wereld vertoond is: de Elfwegentocht! Twee weken lang fossielvrij voortbewegen zonder een druppel fossiele brandstof!

De coalitie met ‘wollers’ groeit met de dag en daarom ook het vertrouwen dat dit echt een groot succes gaat worden! Om alle Friese bedrijven mee te laten doen in dit grote feest wordt 1 december een bijeenkomst georganiseerd! Tijdens deze bijeenkomst wordt duidelijk hoe je als Fries bedrijf van 1 t/m 14 juli mee kan doen aan de Elfwegentocht!

Tijd: 13:45 - 18:00 uur

Plaats: Abe Lenstra Stadion, Heerenveen

Klik hier voor de volledige aankondiging en om je aan te melden.

Bedrijvenbijeenkomst Elfwegentocht 1 december

#FreonenfanFossylfrijFryslân #Elfwegentocht #FossielvrijMKB #Fossielvrij

Recente berichten