Frisian Motors gaat ook voor fossielvrij in 2018


Een voertuig van Frisian Motors

Theo de Jong van Frisian Motors in Bakkeveen maakt niet alleen prachtige en volledig elektrische voertuigen en machines, maar wil ook nog in 2018 de eigen bedrijfsvoering helemaal fossielvrij maken. Het gebouw wordt nu al grotendeels verwarmd met pelletkachels. Het laatste restje aardgas gaat er nog in 2018 uit. De servicebussen rijden voorlopig fossielvrij op blauwe diesel, maar moeten uiteindelijk ook elektrisch worden. Weer een prachtig voorbeeld van een gedreven ondernemer die voor fossielvrij ondernemen gaat. Lees verder op hun eigen koploperpagina.

Ook fossielvrij ondernemen? Neem dan contact op!

#Fossielvrijondernemen #FossielvrijMKB #Fossielvrij #100bedrijvenfossielvrij #FrisianMotors

Recente berichten