Ondernemersaanbod zonnepanelen


Als duurzaam ondernemer ben je natuurlijk actief bezig met people, planet en profit. Wil je echt 'the next step' zetten, dan zorg je dat je bedrijf zo snel mogelijk onafhankelijk wordt van fossiele brandstoffen. Als je meedoet met het project '100 bedrijven fossielvrij' van de Freonen fan Fossylfrij Fryslân, dan helpen we je hierbij.

Maar ... wist je dat je ook je medewerkers kunt helpen om voordelig zonnepanelen op hun dak te krijgen? Zon voor Friesland - ook een van de initiatieven vanuit de Freonen - heeft nu een uniek aanbod voor ondernemers ontwikkeld, in samenwerking met de Rabobank. Medewerkers van Zon voor Friesland komen langs voor een inspiratiesessie met je medewerkers en ontzorgen het hele traject. Zo reikt je duurzame invloed nog veel verder! Lees meer ...

Voordelig zonnepanelen voor je medewerkers

#ZonvoorFriesland #Ondernemersaanbod

Recente berichten