Gratis digitaal inspiratieboekje fossielvrij ondernemen!

Fossielvrij ondernemen, kan dat?

In de komende jaren zullen we versneld afstappen van het gebruik van fossiele brandstoffen, om ons klimaat in toom te kunnen houden. Maar ook voor bedrijven is het zaak om er snel mee te beginnen, vanuit MVO-overwegingen, maar ook om bedrijfsrisico's te voorkomen en kansen te benutten om toekomstbestendig te worden.

Voor ondernemers, KAM-managers, vastgoedbeheerders, wagenparkbeheerders en iedereen die zich binnen zijn organisatie bezig houdt met energie, is er nu het inspiratieboekje fossielvrij ondernemen. In dit boekje vind je vele mogelijkheden om af te stappen van fossiele brandstoffen in je gebouw, bedrijfsprocessen en mobiliteit, geïllustreerd met praktische voorbeelden van bedrijven en organisaties die het nu al doen.

Met behulp van de tips uit het boekje kan je zelf aan de slag. Is je bedrijf al (grotendeels) fossielvrij of wil je hulp, laat het ons dan weten en doe mee aan het project '100 bedrijven fossielvrij' van de Freonen fan Fossylfrij Fryslân. We helpen je praktisch op weg en zorgen dat je als koploper in het zonnetje wordt gezet in 2018, het jaar van de Culturele Hoofdstad in Fryslân!

Je kunt het boekje (pdf) hier gratis downloaden. Veel leesplezier!

P.S. op 13 juni organiseerden we in Leeuwarden een druk bezochte inspiratiebijeenkomst over fossielvrij ondernemen. Zie hier het verslag, foto's en een filmpje.

#100bedrijvenfossielvrij #Fossielvrijondernemen #Fossielvrij #FreonenfanFossylfrijFryslân #inspiratieboekje

Recente berichten